Säljledare Mejeri/Bröd&konfektyr

ICA Maxi Botkyrka, Norsborg

Vi söker dig som tycker om ett högt tempo och att arbeta som ett team. Det är viktigt att du har kunden i fokus och har en hög social kompetens med positivt inställning då Kundfokus är ett av våra värdeord och därmed något vi värderar högt. För oss är det viktigt att du är engagerad och tycker om det du gör, känner stolthet över ditt arbete. Vi gör alltid vårt bästa för att överträffa kundens förväntningar.

Om tjänsten

Som säljledare ansvarar du för ett avgränsat varuavsnitt som du ska driva och skapa försäljning i. Vi vill att du skapar varutryck, har rätt sortiment och inspirerande säljplatser som lockar våra kunder till köp. Du ansvarar för att varuplock utförs enligt gällande rutiner och ser till att avdelningen upplevs som välfylld, ren och fräsch. I denna roll är du ansvarig för att orderflödet fungerar och du arbetar aktivt med vårt varuanskaffningssystem AoB samt har daglig kontakt med leverantörer. Ansvaret innefattar hantering av förhandsorder och regelbunden analys av försäljningen. Du agerar stöd och bollplank till medarbetare i dagliga driften. Du ska med ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna för att tillsammans nå avdelningens målbild. Du ska ha ett engagemang och viljan att utveckla din avdelning och butiken.Som säljledare vill vi få dig att växa och utvecklas inom företaget. För att uppnå detta har vi tillsammans en dialog så att du själv får möjlighet att påverka.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vad motiverade dig att söka den här tjänsten?