Säljledare mejeri och frys

Almö Livs Tjörn AB, Myggenäs

Ansvarig med passion för utveckling och förnyelse.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en person som brinner för att utvecklas och som ser möjligheter till utveckling i avdelningen mejeri och frys. Du ska vara flexibel i ditt sätt att arbeta, tänka nytt och se möjligheterna till att driva försäljning. I rollen som säljledare för avdelningen mejeri och frys kommer du att ansvara för kvalité, sortiment, kundnöjdhet och försäljning.

Tjänsten erbjuder stort egenansvar, utvecklingspotential och möjlighet att växa inom organisationen och även göra karriär inom ICA-koncernen.

Befattningsbeskrivning:

- Ansvarig för mejeri och frysavdelningen
- Sortimentansvarig på avdelningen, interna och externa leverantörer
- Daglig drift, så som varuplock, beställningar, sortimentutveckling och systemunderhåll
- Deltaga i butikens säljledargrupp
- Föregå med gott exempel till kollegor och kunder

Erfarenhet:

Vi ser gärna att du har arbetat i detaljhandeln tidigare och haft liknande arbetsuppgifter med något ansvarsområde. Meriterande är om du har kunskap i AOB och StoreOffice eller motsvarande erfarenhet från andra verksamheter.

Om oss:

De senaste åren har Almö Livs genomgått en förändring för att bli framtidens lanthandel. Vi vill på ett modernt sätt erbjuda kunden kvalitativa råvaror och hög service. Men här finns också mycket mer än veckans inköpslista. Här kan du äta gott på Almö Kvarterskrog, handla inredning en trappa upp på Moltaz designshop, fynda nere på Almö Sparadiset en trappa ner och köpa med dig blommor från Almö Blomster.

Vi satsar på personlig service likt en gammaldags handelsbod där du kan handla kött, fisk och andra måltidslösningar över disk av personal som brinner för kundbemötande. Men framtidens lanthandel innebär också att du kan hitta ett träffsäkert och trendigt sortiment även online.