Sommarjobb 2020

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du också vara med i vårt härliga gäng i Eskilstunas bästa stormarknad?

Som medarbetare hos oss får du ta stort eget ansvar och vara delaktig i vår strävan att hela tiden förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du spelar en viktig roll i detta!

Just nu söker vi förstärkning till sommaren till alla våra avdelningar i butiken. De flesta tjänsterna handlar om varupåfyllnad, kundvård och/eller kassaarbete med fokus på positivt kundbemötande. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken.

Semestervikariat på deltid erbjuds under perioden v.25-34 med upplärning på strötider i god tid innan. Då våra öppettider är kl.6-23 alla dagar kan arbetstiden variera med allt däremellan.

Vi söker dig som tycker om att jobba med service och försäljning, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende. För att trivas hos oss ska du gilla ett högt tempo och ha god fysik. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Erfarenhet från servicebranschen är ett plus och det är positivt om du är matintresserad.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Vi hör av oss om du blir aktuell för intervju. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag