Sommarjobb 2020

ICA Supermarket Kryddan, Norrtälje

Inför sommaren 2020 söker vi på ICA Supermarket Kryddan sommarpersonal.

Vi söker sommarjobbare till olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan komma att bestå av kassarbete, varuplock i butiken, arbeta i post&café, jobba i brödavdelningen och baka, arbeta i mejeri eller arbeta i delikatessen. Berätta gärna i ansökan vilken avdelning du helst vill jobba i och om du har arbetserfarenhet från någon av dessa avdelningar.

Vi söker dig som har ett glatt humör och ger det bästa kundbemötandet och samtidigt håller ett högt tempo. Du kan arbeta i lag men även ta eget ansvar. Du är motiverad och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du bör vara minst 16 år för t ex varuplock och 18 år för kassa-arbete.

Vi erbjuder sommarjobb under veckorna 25-32. Arbetstiderna kan innefatta morgnar, kvällar och helger. Upplärning sker löpande innan sommarens början.

Låter detta intressant? Ansök idag!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite om dig själv, vad gör du idag? (t ex namn, ålder, intressen, studier, jobb m m.)