Snabbväxande digital Start-Up söker säljare

Yobber AB, Eskilstuna

Vi är på en spännande tillväxtresa och vi behöver stärka upp vårt säljteam med ytterligare en kollega som är proffs på B2B försäljning!

SÅ, VAD ÄR YOBBER?
Vi utmanar kanske en av de mest traditionella branscherna som finns; rekryteringsbranschen. Yobber är en start up inom HR-tech och vi utvecklar ett digitalt verktyg för att lyfta fram människan vid en rekrytering.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en bakgrund inom försäljning; TM, B2B och/eller B2C. Du söker en arbetsplats där du får vara med och bygga ett bolag, där din åsikt räknas, där vi lyfter fram och hjälper den som har en sämre dag och tar hand om varandra.

Om du gillar att prata med kunder och tycker försäljning är roligt kommer du trivas hos oss!

HUR KOMMER DINA ARBETSDAGAR SE UT?
Du börjar kl. 08:00 och inför varje ny arbetsdag har du förberett ditt arbete. Vem du ska ringa, vilka har du bokat möten med, vem du ska mejla osv.

Vi har säljtävlingar, dags-, vecko- och månadsmål och det är vi som grupp som presterar tillsammans.

Du ansvarar alltså helt och hållet för att boka och genomföra dina egna möten och driva igenom affärerna. Kl. 17:00 är arbetsdagen slut och vi sammanfattar dagen i antal bokade demos och affärer.

Vi tror på frihet under ansvar.

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Du kommer få vara med om den klassiska start-up-resan hos oss, när vi växer som bolag, som människor och i vår framgång. Du kommer arbeta med ett härligt och prestigelöst gäng som lägger ned sitt hjärta och själ i det här företaget.

- Löpande utbildningar inom försäljning och rekrytering/HR
- Gedigen onboarding som innefattar allt du behöver: utbildning i vårt CRM-system, säljutbildning, hur funkar rekryteringsbranschen idag, hur du bäst pitchar Yobber för ett kallt prospekt och sjävklart en utbildning i rekryteringsverktyget.
- Du får vara med och bygga ett företag från grunden med stora möjligheter
- Vi förändrar en hel bransch tillsammans
- Och sist men inte minst… du får världens bästa kollegor!

OM REKRYTERINGEN
Att läsa floskler i ett personligt brev är inget som vi är intresserade av :) vi vill veta vem du verkligen är! I din ansökan kommer du att få svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i mobilen, datorn eller läsplattan. Vi vill ge dig en chans att vara mer än ett papper i en hög!

Vi ser fram emot din ansökan!

/ Peter, Caroline och Tova

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Varför är du en bra säljare?