# Tjänsten är tillsatt #

Evinrude, Askim

Som säljare hos oss kommer att vara ansvarig för att driva affären med våra kunder och återförsäljare på ditt distrikt.

Ett av våra starkaste varumärken är Evinrude utombordare, men vi har idag en stark position på marknaden med välkända båtmärken.

Våra återförsäljare är mestadels båthandlare/producenter och serviceverkstäder. Ofta så är det ägaren eller VDn själv som man bygger relationer med. Det innebär att du naturligtvis måste vara mycket relationsorienterad men också båt- och gärna motorintresserad.

För att lyckas i denna rollen krävs det att du har en dokumenterad säljerfarenhet, gärna från båtbranschen eller närliggande.
Du har båtvana och ett tydligt båtintresse.
I Sverige är vi en liten organisation, varför det är viktigt att du har goda kunskaper i affärssystemet Visma samt i Officepaketet.
Som person är du en prestigelös teamplayer som gärna tar tag i uppgifter även utanför ditt arbetsfält.
Men framförallt är det viktigt att du är en driven och duktig affärsman.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i en dynamisk miljö med mycket starka varumärken.
Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar.
Du kommer att utgå från det svenska huvudkontoret i Göteborg, därför vill vi att du bor i Göteborg med omnejd.

Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering.
För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Nyberg på
telefon 0705-10 90 01

Välkommen med din ansökan!

Frydenbø Group är en familjeägd koncern med huvudkontor på Damsgård i Bergen. Koncernen är en betydande aktör inom branscherna; Bil, Industri, Fastigheter och Marin. 2019 blev NXT etablerad som en femte enhet.
Frydenbø Group har 550 medarbetare och omsatte 2018 2,9 mrd NOK.
Vi har skapat värde sedan 1916 och är lojala mot våra värdeord: Entusiastisk, Ärlig och Ansvarsfull.
I linje med Frydenbøs förenande vision: "Kvalitet och service i världsklass" kommer vi tillsammans med kunderna att fortsätta utveckla företag och värderingar i framtiden.

Från Sætre / Verpen distribuerar Frydenbø Marine varumärkena Evinrude, Sting och Zodiac till ett välutvecklat återförsäljarnätverk i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Frydenbø distribuerade 3200 Evinrude-motorer under 2018 och kan visa en marknadsandel på 17,5% i Norge, 12,7% i Sverige och 4,5% i både Danmark och Finland för motorer över 20 hk. Frydenbø Marine är majoritetsägare av Nordkapp Boats i Sarpsborg och Mirage Boats i Polen. Företaget Frydenbø Milpro grundades som ett separat företag 2015 och fokuserar på professionella uppblåsbara båtar för civilt och militärt bruk.