Aktör/parkunderhållare

Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoo är en en av Sveriges största djur- och nöjesparker och varje år tar vi emot ca en kvarts miljon gäster. Parken Zoo har även en camping, ett bad, restauranger och flera scener där populära artister uppträder varje år.
Vi söker nu nya glada Parkenzooare som kan jobba hos oss i sommar!

Till alla våra tjänster söker vi dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.

VI SÖKER AKTÖR/PARKUNDERHÅLLARE
Du är en av våra underhållare som är utklädd till någon karaktär och ser till att skoja och leka med våra gäster. Vi söker dig med extra talang för underhållning och du kan komma att få en roll i vår egna minimusikal för barn.  Vi söker dig som gillar och håller på med musik, sång, dans och teater. Vi ser att du har någon form av scenvana.

Ansökningstid:
8 januari – 31 januari 2020

Process:
När ansökningstiden är slut kommer vi under mars kalla gruppintervju/audition. Vi tar varje år in ca 15 aktörer - flera av dessa tar vi tillbaka från tidigare år. Alla tjänster kommer vara tillsatta sista mars.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Vem är du? Vad gör du och vad har du för fritidsintressen?