Parkenzooare säsong

Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoo är en en av Sveriges största djur- och nöjesparker och varje år tar vi emot ca en kvarts miljon gäster. Parken Zoo har även en camping, ett bad, restauranger och flera scener där populära artister uppträder varje år.
Vi söker nu nya glada Parkenzooare som kan jobba hos oss i sommar!

Vilka slags personer söker vi?
Till alla våra tjänster söker vi dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.
Just nu har vi flera annonser ute läs noga i annonsen, så du söker till rätt tjänst. Några har vi ålderskrav på och några lite erfarenhet.

Ansökningstid: 8 januari - 31 januari 2020

Rekryteringsprocess: Alla nyanställda söker jobb med videofrågor. När ansökningstiden är slut kallar vi ett visst antal till gruppintervjuer. Om man inte kommer med i första omgången kan man ha chans att komma med i andra intervjuomgången.
VI anställer ca 200 säsongsanställda varje år - flera av dessa tar vi tillbaka från tidigare år.
Vi beräknar att vara klara med hela rekryteringen i slutet av mars.
När man får anställning hos oss begär vi utdrag ur Polisens belastningsregister.


Tjänster att söka
(minimiålder är att du ska fylla 16 år under 2020)

Varuspelsbiträde:
Du ska vara säljande, snabb och gillar att ta kontakt med människor. Här gäller det att locka till sig folk – du ska vara peppande och älska när folk vinner. Dagarna börjar kl. 11.45 och slutar när parken stänger. Du ska vara beredd att hjälpa till på andra avdelningar då det behövs.

Kassabiträde:
Du säljer entrébiljetter och/eller är entrévärd och ser till att våra gäster får det bästa välkomnandet. Vi söker dig med ordning och reda och som vill vara vår första kontakt med våra gäster. Du ska sälja entrébiljetter och säsongskort – ser till att våra gäster får det som de efterfrågar och du ska även kontrollera biljetter för de som redan har förköpt. Här gäller det att vara trevlig och välkomnande men även bestämd då  det är noga att titta så att biljetter och säsongskort är giltiga.
Dagarna börjar kl. 9.30 och kan sluta allt ifrån 13.00 till dagens slut. Samarbete med andra avdelningar är vanligt och du ska var beredd att jobba på andra avdelningar då det behövs.

Restaurangbiträde: 
Du står vid någon av våra restauranger, tillreder mat, säljer glass & godis och ser till att våra gäster får den bästa matupplevelsen.
Här måste du vara snabb och kunna göra många saker samtidigt, men service till våra kunder är det allra viktigaste – du ska ha sinne för ordning och tycka om när det är rent och fräscht runt dig. Här kan dagarnas längd se olika ut beroende på vilken restaurang man hamnar på.

Städare: 
Städavdelningen är uppdelat i innestäd och utestäd. Innestäd innebär städning av offentliga utrymmen, serveringar, omklädningsrum, toaletter, mm. Utestäd innebär: skräpplockning, torka bänkar, putsa fönster, blåsa med lövblås mm. Du ska tycka om att jobba självständigt och att röra på dig mycket, parken är stor och hela parken är vårt städområde.
Arbetet kräver att du är noggrann, ansvarskännande och kan ta egna initiativ. Du tycker om att möta människor då du får många frågor av våra gäster.

Trädgårdsarbetare:
Du jobbar till med att ta hand om alla grönytor. Du rensar ogräs, vattnar och hjälper till med planteringar. Du jobbar utomhus i alla väder, Du ska tycka om att röra dig mycket och vara stresstålig - parken är ett stort område. Trädgårdsintresse är en merit. Du börjar tidigt på morgonen.


Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv - vem är du som person, vad gör du nu, har du några fritidsintressen?