Parkenzooare för dig som fyllt 18 år

Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoo är en en av Sveriges största djur- och nöjesparker och varje år tar vi emot ca en kvarts miljon gäster. Parken Zoo har även en camping, ett bad, restauranger, konferensanläggning och flera scener där populära artister uppträder varje år.
Vi söker nu nya glada Parkenzooare som kan jobba hos oss i sommar!

Vilka slags personer söker vi?
Till alla våra tjänster söker vi dig som med glädje och entusiasm vill ta hand om semesterglada familjer. Du ska tycka om att ta kontakt och prata med människor, du ska vara social och glad, samt gilla att hela tiden lära dig nya saker.
Just nu har vi flera annonser ute läs noga i annonsen, så du söker till rätt tjänst. Några har vi ålderskrav på och några lite erfarenhet.

Ansökningstid: 8 januari - 31 januari 2020

Rekryteringsprocess: Alla nyanställda söker jobb med videofrågor. När ansökningstiden är slut kallar vi ett visst antal till gruppintervjuer. Om man inte kommer med i första omgången kan man ha chans att komma med i andra intervjuomgången.
VI anställer ca 200 säsongsanställda varje år - flera av dessa tar vi tillbaka från tidigare år.
Vi beräknar att vara klara med hela rekryteringen i slutet av mars.
När man får anställning hos oss begär vi utdrag ur Polisens belastningsregister.

VI SÖKER PARKENZOOARE FRÅN 18 ÅR
(du måste ha fyllt 18 år när anställningen börjar)

Följande tjänster finns att söka:

ATTRAKTIONSFÖRARE
Du arbetar vid våra attraktioner och karuseller. Här är säkerheten det viktigaste och du måste vara uppmärksam, noggrann och mycket tydlig för våra gäster när du bl.a. ska förklara våra säkerhetsregler. Men det är också du som ser till att förhöja gästernas åkturer med ditt trevliga sätt och din höga serviceanda. Körkort är meriterande.

CAMPINGVÄRD: Du jobbar i receptionen på vår camping & stugby med främst bokningar via telefon och mail samt in- och utcheckningar. Men detta är ett allsidigt jobb och du ska vara beredd att hjälpa till med det mesta. Du ska ha hög servicenivå och kunna jobba bra i team med dina kollegor. Här kan det bli tidigare morgnar och sena kvällar och en dag kan innehålla allt ifrån vanligt receptionsjobb till städning, köksarbete och lättare vaktmästerijobb.
Vi ser att du är ansvarsfull, flexibel och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.  Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska såväl som tal som skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbeten och körkort är meriterande.

GÄSTSERVICE: 
Gästservice är parkens informationscentral - här jobbar man vid disk, tar telefon, gruppbokningar, mail och specialfrågor. Du tar även hand om souvenirförsäljningen och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.  Gästservice öppnar och stänger parken. Här finns den högsta servicenivån och vi vill även att du ska vara försäljnings- och marknadsorienterad. Du ska vara duktig på kommunikation och ha god vana av sociala medier. Vi ser gärna att du jobbat på Parken Zoo eller liknande anläggningar tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska såväl som tal som skrift. Körkortskrav.

BADVÄRD: 
Du arbetare på vårt utomhusbad som ingår i entrén till Parken Zoo. Förutom att vara utomordentligt serviceminded så är säkerheten mycket viktig och du måste vara uppmärksam, noggrann och mycket tydlig för våra gäster när du bl.a. ska förklara våra säkerhetsregler. Tjänsterna innehåller förutom badbevakning mycket städ av anläggningen. Du ska vara simkunnig och ha mycket god vattenvana. Körkort är meriterande.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, vem är du som person, vad gör du nu och har du några fritidsintressen?