Serveringspersonal, Strand Restaurangen, Team 26

Leksand Resort, Leksand

Om oss
I Dalarna, precis intill Siljans strand, ligger vår fyrstjärniga camping Leksand Strand. Här kan du välja det boendet som passar dig bäst, allt från att tälta till att bo bekvämt i någon av våra fina stugor, eller varför inte prova på Glamping? På området finns, förutom 500 campingplatser, 11 olika stugbyar, minilivs, lekplats, äventyrsminigolf, poolområde, badstrand mm även vår populära restaurang där vi serverar frukost, lunch samt middag. Restaurangen har ett stort antal besökare som kommer när Leksand Sommarland stänger, för då fortsätter upplevelsen på Strand restaurangen. Kvällsshow och en välsmakande middag är den perfekta avslutningen på dagen. Restaurangen serverar under kvällstid grillbuffé och pizza.

Vi söker dig som vill sommarjobba som serveringspersonal hos oss på Leksand Strand i Restaurangen. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och är lyhörd gentemot dina medarbetare och gäster. Det är viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och är flexibel samt klarar av ett högt tempo.
Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att arbeta inom andra områden på restaurangen. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, utåtriktad, arbetsvillig och glad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt. Innan du börjar arbeta kommer du genomgå en lättare HACCP-utbildning för att du ska lära dig vilka regler och lagar som gäller inom livsmedelshantering.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som serveringspersonal innefattar bland annat servering till våra gäster genom kassahantering samt påfyllning av buffén och renhållning av restaurangen. Det ska finnas ett engagemang och intresse för att tillgodose gästernas behov samt att skapa en god upplevelse.
Erfarenhet från tidigare servering med kassahantering eller liknande är meriterande, men det är dina personliga egenskaper som är viktigast.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.