Cafébiträde, Team 24

Leksand Resort, Leksand

Vi söker dig som vill sommarjobba som cafébiträde hos oss på Leksand Sommarland. Det ena stället som ingår i detta team är Skafferi Siljan, där man tillreder smörgåsar, gräddar belgiska våfflor, serverar glass och fika samt olika kioskartiklar så som godis och dricka. Det andra stället som ingår i detta team är en ny kiosk som kommer att ligga borta vid lasertagen, här erbjuder vi kioskartiklar så som godis och dryck, men även enklare varm mat som ex. köttbullar och mos.
Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad och är lyhörd gentemot dina medarbetare och gäster. Det är viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och är flexibel samt klarar av ett högt tempo.

Tjänsten som cafébiträde innefattar tillredning och förberedning av våra olika menyer samt kassahantering och renhållning av din arbetsplats på såväl insidan som utsidan. Det ska finnas ett engagemang och intresse för att tillgodose gästernas behov samt att skapa en god upplevelse.
Erfarenhet från tidigare lätta köksarbeten eller liknande är meriterande, men det är dina personliga egenskaper som är viktigast.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.