Kassaledare sökes

ICA Kvantum Sannegården, Göteborg

Hej!
Nu söker vi dig som vill bli ett nytt tillskott i vårat kassaledargäng!
Tjänsten är ett vikariat på ca 30h/veckan.
Som kassaledare kommer du att arbeta med den dagliga driften i kassalinjen både dagtid, kvällstid och helger. Du kommer ansvara för att skapa en säljande, trevlig och effektiv kassalinje. Du ser till att aktuella rutiner följs och utvecklas i linje med utsatta mål tillsammans med din chef och dina kassaledarkollegor. I tjänsten kan även visst personalansvar ingå.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en ansvarsposition i butik, med fördel från ICA. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet från kassaarbete från dagligvaruhandeln. Det är meriterande om du har genomgått någon av ICA's interna utbildningar.
Som ledare är du lyhörd och intresserad av dina medarbetare. Du har lätt för att både ta och ge feedback och du är prestigelös.
Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta kort om dig själv och varför du söker tjänsten.