Vikariat deltid/heltid

ICA Nära Lappkärrsberget, Stockholm

Vi på ICA Nära Lappkärrsberget vill alltid komma i kontakt med ambitiösa människor som vill jobba hos oss. Just nu söker vi en ny kollega för ett vikariat på deltid/heltid!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Att jobba på ICA Nära Lappis innebär att man hjälper till där det behövs. Ena dagen kan du sitta i kassan och plocka varor ute i butiken. Andra dagen kan du ta hand om postutlämning och hjälpa våra kunder. Som arbetsgrupp är vi starka tillsammans.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara en serviceinriktad person som inte räds för att ta egna initiativ, försäljningsorienterad, ansvarstagande och en teamplayer. Vi ser gärna att du är över 18 år för denna tjänst.

OM REKRYTERINGEN
I din ansökan kommer du att få besvara två videofrågor samt bifoga ditt cv. Här har du en chans att vara mer än att tråkigt cv i högen!

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

/Håkan med personal

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)