Ansvarsfull servicesamordnare i Stockholm

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck

Great Security är inne i en mycket expansiv fas och satsar vidare på att kunna bemöta kunder på ett ännu bättre sätt.

Till vårt nya nationella servicecenter i Skarpnäck, Stockholm, söker vi en servicesamordnare som kan administrera och koordinera serviceärenden, ta emot, skapa, följa upp samt återrapportera ärenden. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt, med en passion för det du gör.

Detta är en perfekt roll för dig som har fallenhet för att bemöta kunder professionellt och är mån om att ge service. Du ska dessutom tycka om att vara med och sätta nya arbetssätt och arbetsstrukturer.

Som servicesamordnare kommer du till stor del att arbeta självständigt och strukturerat med koordinering, fjärrsupport, återrapportering till kund, ta fram faktureringsunderlag samt sköta fakturering. Du ska hjälpa till att erbjuda serviceavtal till våra kunder och kommer även se till att årsprover och revisioner görs enligt avtal.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Kvalifikationer och egenskaper
Noggrannhet är en självklarhet för dig. Dina egenskaper bygger i övrigt på att vara flexibel, agera som en genuin lagspelare i avdelningen samt ha förmågan att förvandla eventuella problem i processer till en inspirerande utmaning. Du strävar alltid efter att effektivisera arbetet i avdelningen. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar. Teknisk erfarenhet är en merit.

Resor i arbetet kan förekomma.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om företaget
Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt och erbjuder intelligenta och rikstäckande säkerhetslösningar för företag, kommuner och organisationer. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Norrköping, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm, kamerasystem samt behöriga ingenjörer.

Om du passar in på ovan beskrivning, skicka in din ansökan omgående då det sker ett löpande urval till denna heltidstjänst.