Djurvårdare extraanställd

Parken Zoo, Eskilstuna

Parken Zoo i Eskilstuna är ett av landets mest besökta utflyktsmål med verksamhet som inkluderar djurpark med utbildnings- och forskningsavdelning, nöjespark, bad, program/artister, Parken Zoo Camping & Stugby samt restaurangverksamhet. 
Bolaget är 100 % privatägt.
 

VI SÖKER NU EXTRA ANSTÄLLDA DJURVÅRDARE
Tjänsten har varierad sysselsättningsgrad och tillträde till tjänsten är omgående.
Lön enligt kollektivavtal.

Arbetsuppgifter:
Som medarbetare i djurparken kommer du arbeta praktiskt med djurparkens djur, möta och engagera besökare och arbeta i vår utbildningsverksamhet med b.l.a. guidningar, undervisning och handledning av elever. I arbetsuppgifterna ingår bland annat daglig tillsyn, skötsel, miljöberikning och djurdokumentation. Arbetet med att visa och berätta om djuren för våra besökare eller bokade grupper är en stor och viktig del av arbetet och i tjänsten ska du vara beredd på att kunna ha en mer informativ roll ut mot besökare. I verksamheten ingår även underhåll i och runt anläggningarna samt att delta i den utbildning/forskning som pågår i djurparken. Som anställd på Parken Zoo är du en del av det stora teamet och är alltid redo att vara behjälplig i olika situationer.
Kvalifikationer
• Avslutad utbildning som djurvårdare eller motsvarande kunskaper.
• B- körkort är ett krav
• God datorvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
• Erfarenhet inom djursjukvård, berikning och djurträning är meriterande
• Hjullastarkort är meriterande
• Praktisk erfarenhet av arbete med djurparksdjur är meriterande

Personliga egenskaper
Den verksamhet du arbetar i består av mycket djur- och gästkontakt och det är viktigt att du trivs i nära kontakt med såväl djur som barn och vuxna. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som engagemang, drivkraft och god kommunikation. Som person har du ett gott ”djuröga”, god servicekänsla och är flexibel, ordningsam och engagerad. Du arbetar målmedvetet både självständigt och i team. Under arbetsdagen jobbar du nära dina kollegor där du bidrar till bra sammanhållning och gemenskap!
Du håller bra humör i högt tempo och tycker om att varje dag bjuder på nya utmaningar. Du brinner för att se till att parkens besökare får en så bra upplevelse som möjligt och ett minne som består.
Du är händig eftersom du är med och tar fram olika typer av berikningar till djuren och ser till att deras miljö är säker.
Du har även en god fysik då arbetet består av många tyngre moment.
Tjänsten innebär helgarbete samt vissa kvällar. Omflyttning till annan avdelning kan även ske.


Skicka in din ansökan idag!
Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka ditt CV och personliga brev via yobber
Frågor rörande tjänsten mailas till: rekrytering@parkenzoo.seFrågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv och varför skall vi anställa just dig!