Passionerad projektledare mekanik till Stockholm

Great Security - NORD, Kista

Great Security är i ett expansivt skede med många projekt i Sverige och vi behöver nu förstärkning till Stockholm.

Du kommer att jobba med olika delar i processen såsom offentlig upphandling, kalkyl, konstruktion, projektering samt projektledning inom mekanik. Som projektledare ansvarar du för hela projektet. Du ansvarar för att produktionen och det ekonomiska går ihop (tidsplaner, ÄTA-hantering, byggmöten, hinder, ekonomisk plan osv) samt för att teknikerna kommer i tid och gör det som förväntas. Du ansvarar även för informationsflödet både till kund, tekniker och säljare.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. Installationsvana och/eller erfarenhet som datatekniker är meriterande, men inte ett krav.

Vem är du?
Detta är en perfekt roll för dig som bemöter kunder professionellt och tar ett ansvar för projektet i sin helhet. För att lyckas i rollen tror vi att du är noggrann och strukturerad samt öppen för nya arbetsuppgifter som kan dyka upp i projektet. Du är en engagerad relationsbyggare och förstår vikten av goda relationer med kunder och projektmedlemmar. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i din roll ser vi som viktiga tillgångar.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer!

Vem är vi?
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med cirka 400 anställda och en omsättning på cirka 700 miljoner kronor. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Inför rekryteringsarbetet har Great Security tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.