Sandwich artist till Slussen

Subway Slussen, Stockholm

OM SUBWAY
Subway är en av världens största restaurangkedjor med över 42 500 restauranger i över 100 länder och ett självklart val för alla som vill ha ett nyttigare och fräschare snabbmatsalternativ.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som vill arbeta extra eller deltid. Kanske pluggar du på gymnasiet eller högskola och/eller har ett annat jobb som du vill kombinera med tjänsten hos oss. Oavsett, så är det perfekt! Studerar du inom restaurang eller har intresse för mat och bakning kommer du att trivas hos oss.

Våra gäster förväntar sig personal som är lyhörd vid beställning och en servicekänsla utöver det vanliga. Idag räcker det inte med att man säger ett trevligt hej och hejdå till kunderna för att de ska känna sig sedda. Man vill ha mer som gäst och vi vill ge mer!

Många tror att arbeta på Subway är enkelt och chill; att vi får allt levererat och klart– men det många inte vet är att vår personal gör allting själva. De tillagar brödet, hackar grönsaker, ser till att allting är rent och fräscht både vid öppning och stängning och sist men inte minst; så jobbar vi ständigt med att ha gästen i fokus.

Du får gärna ha erfarenhet från restaurang, café och livsmedelsbranschen men det är inte ett krav. Som nyanställd på Subway får du en gedigen utbildning under introduktionen. Vi jobbar i team där vi alla är ansvarstagande och har god initiativförmåga. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

DINA ARBETSUPPGIFTER
När du börjar arbeta på morgonen börjar du alltid med att starta bakugnen, jäsugnen och sandwich unit (disken där du förbereder smörgåsarna). Brödet som tinats i 8-12 timmar sedan kvällen innan ska plockas fram och in i jäsugnen. Därefter direkt in i bakugnen. Nu kan du också börja baka kakor! Sedan fortsätter det med att starta kaffemaskinen, räkna kassan, fixa med bröd, salladsskålar och öppna restaurangen för dagen. Tillsammans med dina kollegor går ni igenom vad ni behöver preppa innan lunch.

Det som skiljer Subway åt från andra restauranger är att den som hälsar dig välkommen på morgonen och kvällen, tar din beställning, gör din smörgås, frågar om du vill ha en kaka eller chips till menyn och tar betalt är en och samma person, inte 5 olika personer. Under lunchen när vi har som mest gäster arbetar vi i grupp. Det är vår styrka.

När restaurangen stänger finns det självklart många saker att ordna med då, så som att diska alla kantiner, rengöra alla rostfria ytor i serveringsutrymmet och räkna alla bröd i frysen. Detta är självklart inte allt man gör men en liten del. När du börjar hos oss kommer vi att gå igenom alla rutiner så du kan dem utan och innan.

För att sammanfatta dina arbetsuppgifter kommer du att arbeta med bakning, servering, försäljning, kassahantering, kvalitetssäkra mat, atmosfär, hygien och renlighet.

OM TJÄNSTEN
Våra restauranger har öppet både dag, kväll och helg och söker självklart dig som kan arbeta olika tider på dygnet. Vi har 6 månaders provanställning och följer kollektivavtal.

OM REKRYTERINGEN
För att du ska få en bättre chans kommer du att få spela in en videointervju på två frågor. Vi tror på människan bakom ett cv och personligt brev fullt med floskler och halvsanningar. Här har du en chans att få visa oss vem du verkligen är!

Stort lycka till med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)