Servicetekniker till Stockholm

Great Security - NORD, Kista

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull servicetekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kista.

Rollen som servicetekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av säkerhetssystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och service. Behärskar du dessutom integrationer med andra system är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår servicebil. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

Du rapporterar till produktionschefen men jobbar tätt med projektledare och arbetsledare.

Placeringsort är Kista och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Great Security har även kontor i Skarpnäck och Liljeholmen där det går att hämta material och äta lunch.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.