Vi söker en drivande gymchef

ASK Eskilstuna, Eskilstuna

OM OSS
Allmänna Sportklubben (ASK) är en anrik förening som kan stoltsera med att ha legat med i toppen inom svensk tyngdlyftning och styrkelyft sen den startades 1969. Utöver föreningens tävlingsverksamhet så bedrivs motions/gymverksamhet. Föreningen har över 1500 medlemmar i alla åldrar och är 1700 kvadratmeter stort samt utrustat med över 30 st. konditionsmaskiner, 70 st. gymmaskiner och 120 st. hantlar. Förutom traditionell gymyta så har vi Grottan – här inne hänger Eskilstunas starkaste människor som kör knäböj, marklyft, bänkpress samt ryck & stöt. Detta gör ASK till ett av Eskilstunas bäst utrustade gym!

Det fina med ASK är att vi är en ideell förening. Vilket innebär att alla intäkter vi får in genom medlemsavgifter går direkt till att utveckla vår verksamhet och stärka gemenskapen.

VEM SÖKER VI
Vi söker en gymchef som ska driva och utveckla gymmet tillsammans med styrelse och medlemmar. Vi ser att du har ett kreativt tänkande och är en idéspruta som inte är rädd att vidareutveckla ett fantastiskt gym. Du bör ha ett öga för detaljer, se gymmet som en helhet och ha en förmåga att se till att varje medlem känner sig välkommen och sedd i lokalerna.

För att lyckas som gymchef på ASK ska du kunna/ha:

• Behärska Officepaketet och ha grundläggande datorvana
• Enklare bokföring och fakturering
• Stort intresse för träning och hälsa
• Inte ha tummen mitt i handen
• Initiativtagande – vänta inte på att någon talar om för dig vad du ska göra

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som gymchef kommer dina arbetsuppgifter bl.a. att vara:

• Hälsa alla medlemmar välkomna in på gymmet och sälja medlemskap.
• Se till så att alla träningsmaskiner fungerar som de ska – om de inte gör det, ska det rapporteras och se till att det åtgärdas.
• Erbjuda våra medlemmar grundläggande träningsinstruktioner.
• Hjälpa till med externa samarbeten och evenemang ordnade av föreningen.
• Löpande kontakt med övrig arena och fastighetsförvaltning.
• Hantera våra sociala medier och marknadsföring.
• Lättare städning, hålla ordning i lokalen och se till att hantlar, vikter osv. är på rätt plats.

Utöver dina arbetsuppgifter ovan ska du inte vara rädd för att lära dig nya uppgifter såsom att betala löner, moms och arbetsgivaravgifter och sköta vårt medlemsregister IdrottOnline. Helgarbete kan komma att förekomma. Du rapporterar och kommunicerar löpande med styrelsen.

VI ERBJUDER DIG
En fantastisk möjlighet att utveckla gymmet som ligger helt rätt placerat där Eskilstuna växer som snabbast. Du får tillgång till vidareutbildningar via SISU och RF, fri tillgång till gymmet och pensionsförsäkring. ASK är anslutna till kollektivavtal via arbetsgivaralliansen.

OM REKRYTERINGEN
För att vi ska lära känna dig bättre kommer du få besvara två frågor och bifoga ditt cv. Vi kommer ha löpande intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan till sista dagen!

Vi ser fram emot din ansökan!

/ ASK teamet

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)