Säkerhetstekniker Falkenberg

Great Security - VÄST, Falkenberg

Vår verksamhet i Falkenberg expanderar kraftigt och vi söker nu en säkerhetstekniker/brandlarmstekniker!

ARBETSUPPGIFTER
Som säkerhetstekniker/brandlarmstekniker på Great Security kommer du att arbeta med driftsättning, installation och service av våra säkerhetssystem och brand- & utrymningslarm.

Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha erfarenhet inom driftsättning/service av brandlarm, du har en el- eller teleteknisk utbildningskompetens och har kunskaper inom brandlarmsregler. Mediterande är kunskap om följande fabrikat: Schneider FX, Concilium och Securiton. Behärskar du dessutom inbrottslarm/passagesystem är det ett plus. Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Falkenberg.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet.

Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tjänstebil ingår i tjänsten.

I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.