Medarbetare till Förbutik/Kassa

ICA Maxi Karlskoga, Karlskoga

Nu söker vi på Maxi ICA Stormarknad i Karlskoga medarbetare till förbutik och kassa.


Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från arbete i butik eller liknande för denna tjänst. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från arbetet med spel, post och caféhantering.

Denna tjänst innehåller mestadels förbutiksarbete vilket innebär spel, post och caféhantering. Arbetet ställer höga krav på dig då det är ett högt tempo och många olika moment. I tjänsten kan det förekomma viss del kassaarbete.

Avgörande för oss är att hitta medarbetare som kan ge våra kunder en utmärkt service och ett vänligt bemötande. Du är samarbetsvillig och har lätt att jobba i ett arbetslag där det händer mycket hela tiden. Du kan ta självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i dina sysslor.

I övrigt ingår kvälls- och helgtjänstgöring i normal omfattning.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Kan du beskriva dig själv lite kort?