Säljledare

ICA Maxi Toftanäs, Malmö

Maxi Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 130 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan.
Vi har öppet 7-23 alla dagar.

Ett drivet nytänkande team behöver ytterligare en likasinnad. Idag söker man en Säljledare till golvet. Denna tjänst innebär att medverka till och ta ansvar för avdelningen samt butiken som helhet. Rollen innehåller till största delen operativt arbete i butiken, för att dagligen säkerställa en säljfärdig butik, genom varuplock och planering. Du är den som, tillsammans med dina medarbetare, ser till att avdelningen drivs framåt och säkerställs på bästa sätt. Givetvis tycker du det är kul att ”hugga i” och hitta lösningar för att optimera avdelningen på bästa sätt.
Som säljledare jobbar du under driftschefen. Du är ansvarig för AOB och förhandsorder. Ni tillsammans ser till att förbereda för kampanjer och ombyggnader samt planera och analyserar avdelningarnas resultat och mål. Du rapporterar till driftschefen och har övriga säljledare samt ett golvteam som du leder och utbildar i butiken. Kvälls- och helgarbete ingår i en säljledartjänst.

Tjänsten innebär kvälls- och helgjobb.

På Maxi Toftanäs drivs vi av förbättringsåtgärder och som anställd hos oss får du chansen att både utveckla dig själv och andra.