Kassaledare

ICA Maxi Toftanäs, Malmö

Maxi Toftanäs slog upp portarna i september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Vi är ett drivet och nytänkande team på ca 130 personer, som gillar utveckling, effektivitet, rutiner och vinststrävan.
På Toftanäs jobbar vi över alla avdelningar och ingen jobbar på endast en avdelning. På så sätt får du som anställd varierande och utvecklande jobb både fysiskt och psykiskt. Vi har öppet 7-23 alla dagar.

Idag söker vi en likasinnad kassaledare till vårt kassateam. Som kassaledare på Maxi Toftanäs, driver och utvecklar du tillsammans med dina kassaledarkollegor, både avdelningen och de anställda genom samtal och god ledning.
Du måste vara stresstålig, lösningsinriktad och ha en hög social kompetens. Givetvis är du serviceinriktad och älskar att "hugga i" och hitta de bästa lösningarna för att optimera avdelningen. Du ska brinna för regler och rutiner. Vi vill att du har ett sifferintresse, då du som kassaledare planerar, analyserar och följer upp kassalinjens mål och nyckeltal.
Vi ser att du har god erfarenhet av kassa, post, spel och schemaläggning. Som kassaledare kommer du ha ett antal medarbetare som du utvecklar genom kontinuerliga medarbetarsamtal och möten.

Tjänsten innebär kvälls- och helgjobb.

På Maxi Toftanäs drivs vi av förbättringsåtgärder och som anställd hos oss får du chansen att både utveckla dig själv och andra.