Ansvarsfull Säkerhetstekniker till Stockholm

Great Security - NORD, Kista

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker flexibla, sociala och ansvarsfulla säkerhetstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kista!

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att jobba med service eller som driftsättare av brandlarm och/eller inbrottslarm. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

Vi förväntar oss att du har flera års dokumenterad erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på brandlarm/inbrottslarm. Behärskar du dessutom integrationer med andra system är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår servicebil.

Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

Du rapporterar till Produktionschefen men jobbar tätt med Projektledare och Arbetsledare.

Placeringsort är Kista och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Great Security har även kontor i Skarpnäck och Liljeholmen där det går att hämta material och äta lunch.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, senast den 2019-11-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta Niklas Arvidsson tel 0722223997 eller via mejl till niklas.arvidsson@greatsecurity.se.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.