Brandlarmstekniker Stockholm

El och teleanläggningar (Great Security), Stockholm

Vår verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker nu en brandlarmstekniker!

El & Teleanläggningar i Stockholm AB är ett företag som främst arbetar med service och underhåll av brandlarmanläggningar.
Företaget består av Peter och Jonas som grundade bolaget 1992 samt 10 st tekniker som arbetar fritt och självständigt.
Sedan 2019 så tillhör El & teleanläggningar Great Security.

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 400 anställda och en omsättning på 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

ARBETSUPPGIFTER
Som brandlarmstekniker på El & Teleanläggningar/Great Security kommer du att arbeta med installation, provning och service av våra brand- & utrymningslarm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har elteknisk utbildning. Har du något års erfarenhet inom brandlarm eller kunskaper inom brandlarmsregler är det en merit. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår i tjänsten.

Du kommer arbeta tillsammans med vår installations- och servicegrupp i Stockholm.

Våra värdeord är Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med dessa.

EGENSKAPER
Som person ser vi att du tycker om att ta initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Då du blir El & Teleanläggningars/Great Securitys ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv läggning och är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med såväl kunder och samarbetspartners som medarbetare.

I gengäld erbjuder vi dig MARKNADENS BÄSTA VILLKOR med en bra lön och ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt gäng inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Om du vill veta mer om tjänsten innan du söker är du mycket välkommen att ta kontakt med chef Peter Wahlmark, via mail till peter@elteleanlaggningar.se eller via telefon 070-7353493.