Spontanansökan

ICA kvantum Mariehem, Umeå

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer.

Hos oss på ICA Kvantum Mariehem hittar du många olika slags tjänster och var du än befinner dig i butiken så är du lika viktig. Du är vårt ansikte utåt. Har du känsla för service, är intresserad av mat och vill satsa framåt så är du kanske rätt person för oss?

Är du intresserad av att jobba hos oss men det finns inga passande tjänster ute för tillfället? Då är du välkommen att komma in med en spontanansökan här. Skriv vad du söker, är det exempel ett extra arbete vid sidan av studierna eller söker du ett arbete där du kan arbeta vardagar, kvällar och helger så skriv det också?

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
- Berätta kort om dig själv och varför du söker dig till oss idag? - Berätta även vad du söker för arbete, extra vid sidan om ex. studier eller att du även kan arbeta även vardagar, kvällar, helger och så vidare.