Spontanansökan

Hemköp Göteborg Vasagatan, Göteborg

Vi på Hemköp Vasagatan i Göteborg är alltid på jakt efter fantastiska medarbetare som vill vara med och bidra med fantastisk service och gott bemötande mot våra kunder.

Om vi inte har en ledig tjänst ute är du mer än välkommen att skicka in en spontanansökan.

VEM SÖKER VI
Du ska tycka om att prata med kunder, arbeta med försäljning och självklart vara matintresserad. Tillsammans med dina kollegor sköter ni den dagliga driften av butiken och då är det en stor fördel att du har sinne för detaljer.

OM HEMKÖP
Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

OM REKRYTERINGEN
I den här rekryteringen kommer du få besvara en videofråga, bifoga ditt cv samt svara på ett par ja/nej frågor. Detta för att vi ska få en bättre bild av vem du är!

Vi kallar på intervju löpande när behovet uppstår.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om när du fick bra service i butik senast, vad var det som gjorde det extra bra?