Vi söker kassabiträden vardagar och helger

ICA Supermarket Fisksätra, Nacka

Brinner du för att göra andras liv lättare? Älskar du service lika mycket som oss? Då passar du in i vårt härliga gäng på ICA Supermarket Fisksätra!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och härliga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett yrke det händer saker hela tiden.

Som person är du serviceorienterad och du trivs i den dagliga interaktionen med butikernas kunder. Du arbetar efter mottot att alltid överträffa kundernas förväntningar! Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Tjänsterna är i grunden kassabiträden på deltid, men med goda möjligheter till att utvecklas.
Kravprofil
• Svenska i tal samt skrift
• Minst 18 år fyllda
• Goda datakunskaper
Meriterande
• Arbetslivserfarenhet inom butik eller kassa.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Vi ser fram emot din ansökan, lycka till!
Med vänliga hälsningar
Ica Supermarket Fisksätra

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)