Presentera din affärsidé! (kopia)

Drivhuset Örebro, Örebro

Hej och välkommen till Creative Dragons!

Din ansökan består i att presentera dig själv och din idé på några få korta minuter med hjälp av en video-pitch. Våra två frågor ser du lite längre ner.

FRÅGA 1
I första frågan förväntar vi oss din "elevator pitch" eller "hiss-pitch". På en minut vill vi att du berättar för oss om problemet som din idé löser, vad idén består av, vem som är målgrupp för lösningen och varför vi ska satsa på just dig.

FRÅGA 2
Med svar på den andra frågan vill vi förstå var i utvecklingen av din idé du befinner dig och hur vi kan hjälpa dig till nästa nivå. Hur långt har du kommit, står du med en kanonidé på papper, redan utvecklat klart produkten eller behöver du hjälp med att ta fram en prismodell? Berätta för oss!

TIPS!

1. Skriv ner din pitch på papper först, så att du får med det viktigaste.
2. Ladda ner appen Yobber Recorder och spela in pitchen med en läsplatta eller smart phone för bästa kvalité.
3. Öva några gånger tills du känner att pitchen sitter och du är bekväm.
4. Spela in så många gånger du vill, tills du är nöjd.
5. Ta hjälp! Låt någon vän/kollega hålla i kameran så fokuserar du på pitchen.
6. Till sist, var dig själv!

Vi ser fram emot din ansökan!

/Creative Dragons
Drivhuset, Ungföretagsamhet, Nyföretagarcentrum, Almi, Coompanion, Creative House och Örebro kommunFrågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Hej! Berätta för oss om din fantastiska affärsidé och varför du tycker att vi ska satsa på just dig.