Telefonist i Stockholm

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck

Great Security är inne i en mycket expansiv fas och satsar vidare på att kunna bemöta sina kunder på ett ännu bättre sätt.

Till vårt nya nationella servicecenter i Skarpnäck, Stockholm, söker vi en telefonist som ska vara spindeln i nätet och hjälpa till att skapa en hög servicenivå åt våra kunder. Mellan samtal hanteras andra arbetsuppgifter som att vidarebefordra inkomna fakturor, skapa och sammanställa faktureringsunderlag till kund. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt, med en passion för det du gör.

Detta är en perfekt roll för dig som har fallenhet för att bemöta kunder professionellt och är mån om att ge god service.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Kvalifikationer och egenskaper
Noggrannhet är en självklarhet för dig. Dina egenskaper bygger i övrigt på att vara flexibel och agera som en genuin lagspelare i avdelningen. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om företaget
Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt och erbjuder intelligenta och rikstäckande säkerhetslösningar för företag, kommuner och organisationer. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Norrköping, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm, kamerasystem samt behöriga ingenjörer.

Om du passar in på ovan beskrivning, skicka in din ansökan omgående då det sker ett löpande urval till denna heltidstjänst.