Driftledare kvällar och helger

ICA Supermarket Telefonplan, Hägersten

Om Butiken
Nu har vi varit igång i 1,5 år på ICA Supermarket Telefonplan. Vi söker en driftledare som vill bidra till framgång i en livsmedelsbutik som präglas av modern teknik, nytänk, lyhördhet och laganda! Vill du vara med och skapa en ICA Supermarket med fokus på färskvaror i en inspirerande butiksmiljö?

Vi söker dig med erfarenhet av dagligvaruhandeln och som ser möjligheter i moderna processer, teknik och nya lösningar. Vi arbetar efter värderingarna Entrepenörskap, Engagemag, Enkelhet och Respekt, känner du igen dig i dessa?

Om tjänsten
Som driftledare ansvarar du för att säkerställa driften och kundupplevelsen i butiken under kvällar och helger. I rollen ingår att leda medarbetarna under ditt pass och prioritera arbetsuppgifterna i hela butiken. Arbetet består av varuplock, kassa, rastavbyten osv, du ansvarar för butiken under ditt arbetspass. Du har ett stort ansvar för att kunderna upplever en välkomnande och inspirerande atmosfär i butiken. I tjänsten ingår kvällar och helger, samt arbete under högtider och vid speciella tillfällen.
Tjänsten avser ca 15 timmar per vecka i snitt. Det är ev möjligt att kombinera tjänsten med andra områden i butiken för högre antal timmar. Alternativt att boka lediga pass (vikariat vid semester osv) vid önskemål om fler timmar.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten:
Dagligt ansvar:
● Eftersträva att butiken håller högsta möjliga lägsta nivå.
● Prioritera och arbeta för bästa kundupplevelse.

Kundens förväntningar:
● Servicemedveten, kundfokuserad och lyhörd för önskemål och förväntningar.
● Utveckla och prioritera utifrån kundens behov och butikens affärsidé.

Uppföljning och mål:
● Ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och medverka aktivt i förbättring och utveckling av butiken.

Om dig
Du är en driftig person med förmåga att genomföra och prioritera. Du drivs av att hålla butiken fräsch varje dag med säljtryck, fräschör och god kundupplevelse. Du uppnår detta genom din förmåga att strukturera, prioritera och analysera. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov och trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Genom din positiva attityd mot såväl kunder som medarbetare bidrar du till att skapa en trivsam atmosfär i butiken.

Personliga egenskaper:
● Förmåga att prioritera.
● Förmåga att hitta nya lösningar.
● Förmåga att genomföra.

Kvalifikationer:
● Butikserfarenhet.
● Dator vana.
● Kunskaper i AOB (Automatisk order i butik) är meriterande.
● Grundläggande kunskaper i LEAN (Ledande butiksdrift) är meriterande.
● Kunskaper i Store Office är meriterande.

Då våra tjänster innefattar daglig och stor del kundfrågor/kundservice kräver denna tjänst svenska språket i förståelse och tal.

Om rekryteringen
Din kunskap och tidigare erfarenheter är viktiga, men din förmåga, vilja och kraft att driva avdelningen på bästa sätt är ännu viktigare. Vi lägger också stor vikt vid att rekryteraren anser att den sökande passar in i och kompletterar vår totala arbetsgrupp.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via email:
rekrytering.telefonplan@supermarket.ica.se