Great Security söker redovisningsekonom

Great Security Sverige AB, Malmö

Great Security-koncernen fortsätter att bygga ut sitt team av ekonomer på det nya huvudkontoret i Malmö. Vi söker nu en redovisningsekonom som kan ta ansvar för det ekonomiska flödet i en eller flera bolag, från dagliga händelser till och med bokslut. Detta är en mycket stimulerande roll för dig som vill utveckla och utvecklas i rollen som redovisningsekonom i samband med Great Securitys starka tillväxt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innefattar:
• Löpande redovisning, avstämning samt bokslutsarbete.
• Kund- och leverantörsreskontra utefter behov.
• Löneadministration.
• Vara behjälplig med övriga ekonomiska spörsmål såväl internt som externt.
• Hantera bankgarantier, personalliggare och övriga administrativa uppgifter runt koncernens behov.

Notera att det kan bli aktuellt med diverse tjänsteresor då Great Security finns på många orter i Sverige.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har en ekonomisk utbildning på minst ett år, på eftergymnasial nivå. Erfarenhet från bokslutsarbete är meriterande. Likaså är erfarenhet från Visma Business meriterande, men inte ett krav.
Dina egenskaper bygger på att vara flexibel, agera som en genuin lagspelare i avdelningen och ha förmågan att förvandla eventuella problem i processer till en inspirerande utmaning. Noggrannhet är en självklarhet för dig, du strävar alltid efter att effektivisera arbetet i avdelningen. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

Om företaget

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 300 anställda och en omsättning på över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt och erbjuder intelligenta och rikstäckande säkerhetslösningar för företag, kommuner och organisationer. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Norrköping, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm, kamerasystem samt behöriga ingenjörer.

Din ansökan

Om du passar in på ovan beskrivning, skicka in din ansökan senast den 31 augusti.