Spontanansökan

ICA Kvantum Hjertberg, Lidköping

OM OSS & BUTIKEN
Vårt mål är att tillsammans möta våra kunder med en välfylld butik och högsta grad av service varje dag. Våra färskvaror (välkända i hela länet) är till exempel färsk fisk, frukt & grönt från både när och fjärran, kött- och charkvaror, manuell delikatessdisk, ostar både för vardag och fest, nybakat bröd sju dagar i veckan. I köket lagar vi dagens lunch, färdigmat och tillverkar uppläggningar för den lilla och stora festen. Vi jobbar med över 50 leverantörer från vårt närområde. Kravmärkt och rättvisemärkt är symboler som du lätt hittar hos oss.

I butiken har vi många olika avdelningar, tjänster och ansvarsområden. Oavsett tjänst ska du ha fyllt 18 år för att söka.

Vill du jobba med oss? Då ser vi fram emot en ansökan från dig där du berättar om dig själv och varför du skulle passa i vår butik.

GÖR EN ANSÖKAN
Din ansökan kommer dels bestå av cv och personligt brev samt av en videointervju med ett antal frågor från oss som du svarar på med hjälp av en webbkamera, surfplatta eller smartphone.

Välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Vem är du? Berätta kort om dig själv och vad du gör idag?