Säljledare avdelning delikatess/chark

ICA kvantum Mariehem, Umeå

Säljledare till ICA Kvantum Mariehems avdelning för delikatess/chark

Om tjänsten
Vi söker nu en säljledare till vår avdelning för delikatess/chark. Som säljledare i avdelningen för delikatess/chark arbetar du tillsammans med ett härligt gäng där du ansvarar för den dagliga driften av avdelningen såväl som aktivt arbetar med att tillmötesgå, samt överträffa, våra kunders förväntningar.

Som säljledare har du varierande arbetsuppgifter där huvuddelen av din arbetstid kommer att förläggas på avdelningen för delikatess/chark. Oavsett arbetsuppgift kommer du att betjäna kunder efter deras behov och navigera dem med råd och idéer rörande deras produktval. Som säljledare vill du ta extra ansvar över att förbättra avdelningen, driva utvecklingen framåt samt komma med idéer för att utveckla produkten ut mot kund. Exempel på ansvarsområden är:

• Övergripande ansvar över delikatess- och charkavdelningen.
• Beställningsansvar till avdelningen.
• Budget- och försäljningsansvar.
• Service och försäljning mot kund.
• Hantera kundärenden, reklamationer, klagomål m.m.
• Hålla ordning i butiken och se till att avdelningen uppfyller våra krav för städning, hygien och att vara presentabel mot kund.

Om dig
Som säljledare på ICA Kvantum Mariehem är du en viktig lagspelare och försäljningschefens högra hand på din avdelning. Vi ser därför att du är en ansvarstagande person som trivs med att arbeta i högt tempo. Du är dessutom kreativ, kommer med idéer och gillar utmaningen i att hitta på nya måltidslösningar för våra kunder och vill kunna påverka utbudet på avdelningen. Eftersom du som person är serviceinriktad och kundfokuserad ut i fingerspetsarna klarar du av detta samtidigt som du alltid bemöter våra kunder med ett leende på läpparna!

Vi söker dig som
• Har erfarenhet från liknande tjänster.
• Innehar B-körkort.
• Har grundläggande datorkunskaper.
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Detta då kommunikationen inom företaget sker på svenska.

Det är meriterande om du
• Tidigare har haft budget- och försäljningsansvar.
• Har erfarenhet inom dagligvaruhandel och har vana av att jobba i butik.
• Har erfarenhet från att jobba inom ICA.

Övrig information
Omfattning: Deltid, 34h/v. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Ort: Umeå
Arbetstider: Dagtid. Var tredje helg.
Start: Omgående.
Sista ansökningsdag: 2018-08-31. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner tidigare om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök tjänsten genom via länken:
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson om du har frågor om tjänsten eller processen är HR Business Partner Niclas Jonsson.
Mail: niclas.jonsson@kvantum.ica.se

Varmt välkommen med din ansökan!

ICA Kvantum Mariehem
Den 16 november 2016 öppnade vi en helt ny livsmedelsbutik i Umeå, rättare sagt på Mariehemsområdet. Vi bestämde oss för att skapa något som vi tyckte saknades i vår stad:

”En mataffär med atmosfär, där känslan runt om hyllorna är lika viktig
som varorna du hittar i dem.”

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för att väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer.