Medarbetare till ICA Kvantum Mariehems cateringavd

ICA kvantum Mariehem, Umeå

Om tjänsten
Vi söker nu en medarbetare för ett vikariat till vår cateringavdelning.
Som medarbetare i cateringavdelningen arbetar du tillsammans med ett härligt gäng där uppdraget är att finna måltidslösningar till våra kunder. Du arbetar aktivt med att tillmötesgå kundens förväntningar och arbetar dagligen med att producera såväl frukostalternativ, lunchbeställningar, företagspaket likväl som bufféer och festmenyer.

Som medarbetare i cateringen har du varierande arbetsuppgifterna däribland även försäljning av manuella färskvaror. Du kommer betjäna kunder efter deras behov och navigerar dem med råd och idéer rörande deras produktval.

Din profil
Som medarbetare på ICA Kvantum Mariehem är du en viktig lagspelare. Som person är du serviceinriktad, kundfokuserad och gillar utmaningar och högt tempo.
• Vi ser att du har dokumenterad utbildning och arbetslivserfarenhet som kock/ kallskänka, jobbat i delikatessavdelning eller liknande.
• Har ett gediget intresse för matlagning och måltidslösningar.
• God kommunikations- och samarbetsförmåga.
• Du har god förmåga att planera och är strukturerad, då planering för måltider och kreativa lösningar kommer att krävas.
• Meriterande är om du har erfarenhet av dagligvaruhandel.
• Du är social och utåtriktad, drivande och en god säljare som älskar att göra kunden nöjd.
• B-körkort är ett krav

Om anställningen
Omfattning: Omfattning: Ca 30h/vecka med möjlighet att plocka på sig extra arbetspass via vårt personalsystem. Tjänsten är ett föräldravikariat som kommer sträcka sig fram till 2019-05-31 med chans till förlängning.
Ort: Umeå
Arbetstider: Varierande, dagtid / kvällstid / helger.
Start: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2019-08-31. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner tidigare om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök tjänsten genom via länken:
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson om du har frågor om tjänsten eller processen är HR Business Partner Niclas Jonsson.
Mail: niclas.jonsson@kvantum.ica.se

Varmt välkommen med din ansökan!

ICA Kvantum Mariehem
Den 16 november 2016 öppnade vi en helt ny livsmedelsbutik i Umeå, rättare sagt på Mariehemsområdet. Vi bestämde oss för att skapa något som vi tyckte saknades i vår stad:

”En mataffär med atmosfär, där känslan runt om hyllorna är lika viktig
som varorna du hittar i dem.”

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för att väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer.