Medarbetare Delikatess

ICA Maxi Växjö, Växjö

Vi söker dig vars intresse för mat präglar din vardag!

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och kollegor samt som vill bidra till att göra vår butik bättre - varje dag. Vi letar nu efter dig som är intresserad av arbete på vår Delikatessavdelning. Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta heltid men även sig som är intresserad av extraarbete på helger och kvällar.

Du kommer arbeta på varierande stationer i vår Delikatess. Främst kommer du bemanna vår manuella disk där du ger fantastisk kundservice till våra kunder gällande charkuterier, ostar och våra egenproducerade färdigrätter. Du kommer även arbeta i produktionen av oförpackade livsmedel, kallskänken, där du kommer tillverka smörgåstårtor, plankor, baguetter m.m.

Som sökande ser vi att du har goda matkunskaper och tidigare erfarenhet av arbete i en liknande roll. För att trivas i rollen tycker du om kundkontakten och att inspirera andra människor. Du är en lättlärd person som gillar att lära dig nya saker. Du trivs när du får ta stort eget ansvar och när din kreativa förmåga kommer till uttryck. Att du är noggrann, ansvarstagande och stresstålig är en förutsättning för att fungera i rollen. Du har fyllt 18 år och har möjlighet att ta dig till butiken mellan 06:00-21:00.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga - ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevlig kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Ansökan består av ditt CV, personliga brev samt ett fotografi på dig.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta kort om dig själv och vad du gör på din fritid.