Medarbetare till vår Barnklubb

ICA Maxi Växjö, Växjö

Vi söker alltid efter medarbetare som gillar att sälja varor, inspirera kunder och medarbetare samt vill bidra till att göra vår butik ännu bättre - varje dag. Vi tror att du som söker har ett glatt humör som smittar av sig på både kunder och kollegor.

Nu söker vi efter nya medarbetare till vår barnklubb. Barnklubben är en inomhuslekplats i vår butik som erbjuder kunder att låta sina barn leka, rita och liknande medan deras föräldrar handlar i butiken. Barnklubben har öppet de flesta lördagar året om i vår butik. Som medarbetare i barnklubben är du delaktig i alla moment. Du ansvarar för att plocka fram bland annat leksaker och ritpapper som ska finnas framme till barnen. Du engagerar dig i varje barn som kommer fram och ser till att de får en fantastiskt rolig upplevelse av att vara i vår butik. Du arbetar även på våra centrala evenemang som görs tillsammans med Mica-klubben.

Meriterande är om du är van att jobba med barn och har arbetat inom kundservice tidigare. Ett krav är att du har fyllt 15 år. Som medarbetare i barnklubben förväntas du kunna jobba 1-2 lördagar i månaden med start lördag vecka 33.

Din ansökan består av ditt CV, personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig som person. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Sara Wiberg på telefon 0470-79 99 07 alternativt till sara.wiberg@maxi.ica.se.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (T.ex jobb, fritid, studier)