Spontanansökan lärare

British Schools AB, Eskilstuna

Vi har Sveriges viktigaste jobb! Hos oss får du arbeta i en miljö och kultur som utmärker sig av en hög ambition, höga förväntningar och goda arbetsförutsättningar.

OM DIG OCH ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på British Junior planerar, genomför och följer upp din undervisning enligt LGR11. Du känner dig trygg med att använda digitala verktyg och läromedel i din undervisning. I dina arbetsuppgifter ingår också deltagande i olika arbetsgrupper. Undervisningen sker på svenska.

Om du brinner för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet är du kanske vår nya kollega på British Junior! Vi söker dig som har lärarexamen och som är behörig att undervisa i årskurserna F-9. Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever och du hjälper till att föra ut vår värdegrund. Du har ett coachande förhållningssätt med förmågan att skapa en lärmiljö där varje elev blir sedd och du brinner för att få alla eleverna att förstå och utvecklas så långt som möjligt.

Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare och skolledning utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt.

Välkommen med din ansökan!