Department Manager Göteborg

Bunches by Blomrum, Göteborg

Bunches by Blomrum är ett enkelt koncept som går ut på att sälja bra blommor till bra pris. Vi säljer blommor i bunt, tar inga beställningar och binder inga buketter. I Göteborg finns Bunches by Blomrum på tre enheter: H&M Home Nordstan, Fredsgatan samt Södra Larmgatan.

Vi växer och behöver nya, energifyllda medarbetare till oss på Bunches by Blomrum. Just nu söker vi Department manager till två av våra enheter i Göteborg. Department manager är den person vars ansvar ligger i att driva försäljning och ansvara över den enskilda enhetens dagliga drift. Department manager har ansvar över att motivera och peppa personal inom sin enhet samt skapa ett starkt team som drivs av verksamhetens mål. Rollen är en deltidstjänst på 80%. Vi söker en person som har energi, driv och brinner för försäljning och service.

Arbetsuppgifter för Department manager innefattar bland annat:
- Driva försäljning
- Svara på frågor i daglig drift
- Motivera och peppa personal
- Ansvar över lokal och sortiment
- Täcka upp vid behov
- Kommunikation

Erfarenhet från butiksjobb eller liknande roll är meriterande. Blomsterutbildning är inget krav men kunskap och intresse för blommor är ett måste. 18 årsgräns.

Genom Yobber besvarar ni tre frågor genom videoansökan, samt skickar in cv. Ansökningar tas endast emot via Yobber. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 augusti.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv - Vem är du? Varför tycker du försäljning är roligt?