Jurister inom familjerätt

Avtal24, Stockholm

Jurister inom familjerätt med stort intresse för kundrelationer

Vi söker dig som är en affärs- och kundorienterad jurist. Du behöver tycka om att möta människor i olika livssituationer och vilja arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. I teamet uppskattas prestation och förmågan att ha roligt på arbetet. För att trivas hos oss behöver du vara driven, resultatinriktad och ansvarstagande. Det är också viktigt att du är utåtriktad, initiativtagande och har god samarbetsförmåga, samtidigt som du värdesätter effektivitet i arbetet.
Rollbeskrivning och huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som familjerättsjurist hos oss blir ditt uppdrag att ta ansvar för att kundernas juridiska behov tillgodoses genom rådgivning och avtalsskrivning. Du kommer ansvara för att genomföra kundmöten och självständigt upprätta familjerättsliga avtal, såsom testamenten, bodelningar och äktenskapsförord. Allt med ett bemötande i världsklass. Du kommer utifrån verksamhetens behov även vara delaktig i att utveckla våra digitala tjänster och bidra till att arbetsprocesser ständigt förbättras och effektiviseras.

För att lyckas hos oss behöver du
- Vara utåtriktad, förtroendeingivande och ha förmåga att skapa goda relationer
- Kunna uttrycka komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt i såväl tal som skrift
- Ha hög arbetskapacitet och ett stort ansvarstagande, trivas med att arbeta i högt tempo och snabbt skifta fokus
- Vara prestigelös, ha en positiv attityd och vara en problemlösare
Kvalifikationer
- Fullständig examen inom juridik
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- Du har initiativförmåga och förmågan att arbeta självständigt
- Du drivs och motiveras av att arbeta mot tydliga mål
Vi ser även gärna att du har
- Erfarenhet av kundkontakter inom bank eller försäkring
- Erfarenhet av service och/eller försäljning

Vad kan avtal24 erbjuda dig?
Hos oss får du ta ett stort ansvar i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på kundbemötande, professionalitet och försäljning. Söker du en dynamisk miljö präglad av service, glädje och tillväxt är avtal24 rätt för dig. Här får möjlighet att växa och utvecklas med bolaget.


Om avtal24
Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik. Vår filosofi är enkel, vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Hos oss jobbar kunniga, drivna och engagerade medarbetare – tillsammans har vi skapat en plattform för digital juridik. Vi samarbetar bland annat med flera av Sveriges största banker, försäkringsbolag och fackförbund och levererar juridisk trygghet till deras kunder, medlemmar och anställda. Idag har fler än 200 000 kunder nyttjat våra tjänster.
Vår vision är att skapa ett bättre samhälle med färre konflikter, större trygghet och mer förutsägbarhet genom att göra juridiken tillgänglig, begriplig och överkomlig för alla.