CAD-ritare som kan programmera

TeleRadio AB, Askim

Vi söker dig som kan rita i CAD och programmera

Huvudsakliga ansvarsområden
Vi har kunder och återförsäljare världen över som vill ha produkter anpassade individuellt, utöver vårt breda standardsortiment.
När en kund söker en anpassad produkt blir du, som del i ett team, ansvarig att utröna möjligheten att ta fram de specifika funktionerna och designen som kunden vill ha.

Till din hjälp har du ett team av programmerare, tekniker, inköp, logistik och produktion på plats här i Göteborg.

Det innebär att du måste ha ett väl utpräglat tekniskt intresse. Vi ställer inga direkta krav på dokumenterad utbildning eller erfarenhet, det är viktigare att du har ett intresse samt nyfikenhet för teknik, programmering, tekniskdokumentation och därigenom kan ha förståelsen för vad kunden vill ha.

När produkten är framtagen kommer du att dokumentera produkten, i din roll ställer vi krav i att du behärskar ritprogram då vi skapar all tekniskdokumentation i CAD och då i Draftsight.

För att lyckas i detta arbete är det en stor fördel om du har ett utpräglat ordningssinne och en förmåga att snabbt sätta dig in i projekt. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.
Vi sätter stora krav på att du förutom svenska, också behärskar engelska i princip flytande, andra språk är meriterande.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper
Kunna rita i Draftsight, AutoCad eller liknade CAD program
Starkt tekniskt intresse
Behärska Python, C och/eller C++
Kunskaper inom Raspberry pi programmering
Kunskap inom PLC
Designkänsla
Ett utpräglat ordningssinne
Kunna löda

Vi erbjuder
Ett företag med ett av marknadens starkaste varumärken inom sitt segment
Ett varierande och självständigt arbete med kunden i fokus
Marknadsmässiga villkor
Ett väletablerat företag i stark utveckling

Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade
Vi ser gärna kvinnliga sökande

Om du känner att detta stämmer överens på dig och att du har den där extra drivkraften, är du välkommen att söka.
I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Martin Nyberg på 0705-10 90 01.

Välkommen med din ansökan!

Vi har utvecklat industriell radiostyrning i mer än 60 år. Tele Radio utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning i huvudsak för industriellt bruk. Företaget grundades i Lysekil 1955 och har sedan dess utvecklats till en expansiv koncern, Tele Radio Group. Den består av huvudkontoret i Askim strax utanför Göteborg och åtskilliga dotterbolag i Europa, USA samt Asien. Förutom dotterbolagen samarbetar vi med återförsäljare och partners över hela världen.
All forskning och utveckling av våra produkter sker av Tele Radio. Med över 60 års erfarenhet har vi gedigen kunskap och erfarenhet av industriell radiostyrning. Vår mission är att “aldrig säga nej” när det finns möjlighet att tillgodose dina behov, målet är att i samarbete med dig erbjuda rätt radiostyrning för din applikation. Det åstadkommer vi genom att alla medarbetare aktivt tar del i mål och ansvarar för sina arbetsområden.