Spontanansökan till Sveriges roligaste StartUp

Yobber AB, Eskilstuna

Vi är på en spännande tillväxtresa! Vi söker alltid efter nästa stjärna att joina vårt team!

Så, vad är Yobber?
Vi utmanar kanske en av de mest traditionella branscherna som finns; rekryteringsbranschen. Yobber är en start-up inom HR-tech och vi utvecklar ett digitalt verktyg för att lyfta fram människan vid en rekrytering.

Vem är du?
Kanske har du jobbat inom försäljning, TM eller kundservice och tröttnat på att bli piskad för att sälja tjänster eller produkter som levererar marginell nytta åt kunden? Kanske söker du en arbetsplats där du själv får vara med att bygga, där din åsikt räknas, där vi lyfter fram och hjälper den som har en sämre dag och tar hand om varandra för att det är vi som team som kommer lyckas tillsammans.

Om du gillar att prata med kunder och tycker försäljning är roligt kommer du trivas hos oss!

Vad kommer du jobba med hos oss?
Initialt kommer ditt arbete bestå av prospektering utifrån vår gemensamma och strategiska roadmap samt mötesbokning. När du är inne i matchen kommer det successivt övergå till att genomföra egna demos och driva affärer.

What’s in it for you?
Du kommer få vara med om den klassiska start-up-resan hos oss, när vi växer som bolag, som människor och i vår framgång. Du kommer arbeta med ett härligt och prestigelöst gäng som lägger ned sitt hjärta och själ i det här företaget. Och vi vet vad du tänker… självklart har vi gott kaffe!

- Löpande utbildningar inom försäljning av en Sveriges bästa säljare

- Gedigen onboarding som innefattar allt möjligt; allt ifrån utbildning i vårt CRM-system till hur du bäst pitchar Yobber för ett kallt prospekt

- Du får vara med och bygga ett företag från grunden med stora möjligheter

- Vi förändrar en hel bransch tillsammans

- Och sist men inte minst… du får världens bästa kollegor!

Lycka till med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Varför vill du jobba på Yobber?