Extrapersonal, Göteborg

Bunches by Blomrum, Göteborg

Bunches by Blomrum är ett enkelt koncept som går ut på att sälja bra blommor till bra pris. Vi säljer blommor i bunt, tar inga beställningar och binder inga buketter. I Göteborg finns Bunches by Blomrum på tre enheter: H&M Home Nordstan, Fredsgatan samt Södra Larmgatan.

Vi växer och behöver nya, energifyllda medarbetare till oss på Bunches by Blomrum. Just nu söker vi extrapersonal till våra enheter i Göteborg. Som extrapersonal är du en viktig del hos oss på Bunches by Blomrum och vi söker därför en person som är flexibel, energisk och nyfiken. Tjänsten har ej fast schemaläggning då behovet främst gäller inhopp.

Erfarenhet från butiksjobb är meriterande. Blomsterutbildning är inget krav men kunskap och intresse för blommor är ett måste. 18 årsgräns.

Genom Yobber besvarar ni fyra frågor genom videoansökan, samt skickar in cv. Ansökningar tas endast emot via Yobber. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 augusti.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv - Vem är du? Varför tycker du försäljning är roligt?