Great Security söker administratör

Great Security Sverige AB, Malmö

Great Security-koncernen fortsätter att bygga ut sitt team på det nya huvudkontoret i Malmö. Vi söker nu en administratör som kan ta delansvar för avtalshanteringen samt vara ett komplement gällande kund- och leverantörsreskontra. Detta är en perfekt roll för dig som har fallenhet för att strukturera och förbättra processer i samband med Great Securitys starka tillväxt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innefattar:

• All administration rörande bolagets avtalsstock.
• Fakturering.
• Kund- och leverantörsreskontra utefter behov.
• Fungera som en av två kontaktpersoner såväl internt som externt rörande avtal.
• Övriga administrativa uppgifter runt koncernens behov.

Kvalifikationer och egenskaper

Utbildning på eftergymnasial nivå i administration och/eller ekonomi, erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter samt programkunskap om WinServ och/eller Visma är meriterande men inget krav. Gymnasial utbildning krävs.

Noggrannhet är en självklarhet för dig. Dina egenskaper bygger i övrigt på att vara flexibel, agera som en genuin lagspelare i avdelningen samt ha förmågan att förvandla eventuella problem i processer till en inspirerande utmaning. Du strävar alltid efter att effektivisera arbetet i avdelningen. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

Resor ingår i arbetet, i första hand till Varberg men även andra orter kan bli aktuellt utefter koncernens framtida behov. Du måste vara beredd på att investera en hel del tid inledningsvis då introduktion till stor del kommer ske i Varberg.

Om företaget

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 300 anställda och en omsättning på över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt och erbjuder intelligenta och rikstäckande säkerhetslösningar för företag, kommuner och organisationer. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Norrköping, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm, kamerasystem samt behöriga ingenjörer.

Din ansökan

Om du passar in på ovan beskrivning, skicka in din ansökan omgående då det sker ett löpande urval till denna heltidstjänst.