Passionerad Säljare, Account Manager

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck

Great Security är inne i en mycket expansiv fas. Nu behöver vi stärka upp vårt team på Solution, som arbetar nationellt och internationellt, med en driven, engagerad Account Manager (AM) som vill vara med i vårt team och tillsammans med våra kunder skapa ett tryggare samhälle.

Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och extern, med en passion för det du gör. Du är en skicklig säljare som förstår och som kan lyssna in kundens behov och sedan realisera tillsammans med våra konstruktörer, kalkylatorer, projektledare och arbetsledare. Du gillar att få arbeta med komplexa lösningar tillsammans med större nationella och internationella företag.

Dina arbetsuppgifter:

Som Account Manager kommer du att arbeta med nykundbearbetning där fokus ligger på större rikstäckande organisationer samt utveckla försäljningen på befintliga kunder samt entreprenad och LoU. Som AM kommer du att arbeta med inbrottslarm, passagesystem, CCTV, brandlarm, TUL samt låsmekanik

Din profil:

Vi tror att du har några års erfarenheter av B2B försäljning inom säkerhetsbranschen och sålt tekniska säkerhetssystem samt avtal o tjänster med bra resultat satt mot budget.

Är driven engagerad och strukturerad i dina affärer för att alltid försöka nå dina mål. Viktigt är att du känner ansvar för kunden och har intresset av att lösa kundens problem och ser dess behov.

I din roll kommer du att delvis jobba självständigt och i team med hjälp av organisationen.

Du ska även ha erfarenhet i att prata inför grupp och kunna hålla kundpresentationer. Eftersom tjänsten innehåller offertarbete och kalkylering är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska och innehar B-körkort. Resor med övernattning kommer att förekomma.

Meriterande är om du har relevant utbildning inom sälj, entreprenadjuridik och tekniska säkerhetssystem.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad är att vara GREAT.

Du rapporterar till ansvarig för Solution. Rätt person är viktigare än geografisk placering men vi ser gärna att du utgår från något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö men det är inget krav.

Great Security kan erbjuda dig:

· En positiv arbetsmiljö med kompetenta medarbetare
· En erfaren organisation byggd för att kunna klara både stora och komplexa affärer
· En tjänst som kommer att vara utvecklande i ett expansivt företag där du kommer att kunna vara med och påverka framtiden samt vara med att bygga vår säljkultur
· Ett bra löneupplägg med provisionsmodell
· Relevanta utbildningar för att klara din vardag
· Tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar
· Ett starkt entreprenörskap och med högt tempo och korta beslutsvägar

Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse. En förutsättning till anställning är att du som sökande inte har brottslig bakgrund eller finns med i Polisens belastningsregister.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 350 anställda och en omsättning en bit över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.