Förskollärare som vill göra skillnad

British Mini Schools AB, Eskilstuna

Är du vår nya förskollärare och kollega på British Mini Rademachergatan?
Är du förskollärare och känner att du inte får ut din fulla potential på din nuvarande arbetsplats? Vill du få möjlighet att göra verklig skillnad och nå längre? Tveka då inte utan skicka in din ansökan till oss redan idag!

OM OSS
Förskolan British Mini startade år 2012 och är en del av British Schools AB. Verksamheten kännetecknas av en värderingsstyrd kultur. Sedan starten har förskolan vuxit snabbt och är idag en av Eskilstunas största förskolor. Vår förskola i centrala Eskilstuna har i dag 215 barn och ungefär 50 medarbetare. Förskolan har ett högt söktryck då många föräldrar väljer oss för sina barn. Läs mer om oss på vår hemsida: www.britishmini.se

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu fler drivna pedagoger som vill vara med och utveckla vår förskola. Vi har skapat en organisation med flera utvecklingsgrupper, som har ansvar för att planera, genomföra och utveckla arbetet på våra förskolor. Här får du en möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet i riktning mot framtidens förskola tillsammans med kollegor och ledning. Vi har arbetslagsledare och koordinatorer i varje modul. Hos oss kommer du framöver även ha möjlighet att ta ett utökat utvecklingsuppdrag som förstelärare.

Sedan Ht 2018 arbetar vi med läslyftet i förskolan. Det ger er förskollärare en möjlighet att fördjupa era kunskaper om språk-, läs- och skrivutveckling, samt samtala med kollegor om forskning och undervisning där ni prövar nya arbetssätt i praktiken och utvecklar ett gemensamt yrkesspråk.

All personal inom British Mini får utbildning inom ICDP – vägledande samspel. Personalgrupperna får pedagogisk handledning.
Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med barn i förskoleåldern. Förutom det självklara, att genomföra vårt nationella uppdrag, ser vi vikten av ett starkt koncept med fokus på helhet, lärande, kvalitet, utveckling och ett extra fokus på det engelska språket. Vi arbetar med att skapa ett gott lärandeklimat på förskolan där vårt motto är ”Learning is serious fun”!

Vi erbjuder arbetskläder för utomhusbruk, friskvårdsbidrag, mentorer för alla nyutexaminerade och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i barngrupp med ansvar enligt Läroplanen för förskolan, samt övriga styrdokument. Du kommer att leda, utveckla och stödja arbetslaget för att uppnå uppsatta mål i enlighet med våra värderingar.

KVALIFIKATIONER
Utbildad förskollärare eller lärare mot tidigare år. Goda kunskaper i engelska. Har du ett stort engagemang, starkt driv och hög energi kommer du passa bra hos oss!

Varmt välkommen till British Mini!

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.