Vikariat - Säljledare Mejeri & frys

Almö Livs Tjörn AB, Myggenäs

Almö Livs söker nu en driven och engagerad person som älskar kundbemötande och att göra besökarna nöjda varje dag. Vi är en butik med stor inriktning på färskvaror och matglädje. Är du en person som brinner för kvalitet och kundservice? Då är du kanske personen vi söker!

I rollen som säljledare för vår mejeri och frysavdelning kommer du att ansvara för kvalitet, kundnöjdhet och försäljning. Tjänsten innefattar helhetsansvar för butikens mejeri och frysavdelning och i rollen ingår en del personalansvar. Rätt person bidrar till att utveckla avdelningen och sortiment, utbilda personalen samt varje dag inspirera våra kunder.

Vi söker dig som har ett stort driv och gärna erfarenhet av detaljhandeln sedan innan. Din drivkraft är att inspirera människor runt omkring dig och bidra till lönsamhet. Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete med stor utvecklingspotential.

Dina personliga egenskaper:
• Du har förmågan att motivera och inspirera personal och kunder.
• Du brinner för kundservice och har ett positivt, lösningsorienterat arbetssätt.
• Du är van vid branschens höga tempo och arbetar effektivt och strukturerat.
• Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att prioritera och organisera.
• Du är en god förebild och en lojal kollega som inspirerar din omgivning genom att visa vägen.

Vi tror att du tidigare har:
• Arbetat som avdelningsansvarig med personalansvar.

Övrig information:
Tjänsten är ett vikariat på heltid tills 2019-12-31 med chans till förlängning. Arbetstiderna är mellan 6-15 måndag till fredag. Tillträde och lön enligt överenskommelse.