Avdelningschef Bistro

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du vara med och leda den fortsatta utvecklingen för våra måltidslösningar i Bistron?

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du som medarbetare spelar en viktig roll i detta!

Vi söker en driven och resultatorienterad entreprenör som vågar utmana sig själv. Omfattningen är en heltidstjänst med tillträde från juni 2019.

Som ansvarig för Bistron har du både försäljnings- och resultatansvar för avdelningen. Du ansvarar också för att den dagliga driften fungerar, t.ex. avseende ordning & reda, varuförsörjning och prisinformation m.m samt för att följa upp nyckeltal. Du deltar i den dagliga driften med en stark motivation av att leverera kvalitet och resultat varje dag.

Som person är du serviceinriktad, engagerad och ansvarsfull och har ett brinnande intresse för mat. Du är en naturlig ledare som trivs med att leda processer och bidrar med din kompetens till att utveckla laget. Tillsammans fångar ni kundens behov för att forma framtidens måltidslösningar. Genom att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare bidrar du till att skapa ett bra arbetsklimat. Du gillar också att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta vem du är och vad du gör idag