Butiksansvarig Moltazdesign

Elma Group AB, Myggenäs

Är du intresserad av en nyckelroll hos en av Sveriges mest kreativa butiker/e-handel inom design, möbler och inredning? Vi har ambitionen att erbjuda unik design för hela hemmet eller företaget och vara det självklara valet för kunden.
Vi erbjuder nu en roll som butiksansvarig för vår butik på Myggenäs. Här får du arbeta i en inspirerande miljö där Almö kvarterskrog, livsmedelsbutiken Almö Livs och Moltaz design ryms under samma tak. Vår butik är fylld av inspiration och är en unik plats där våra kunder får ta del av vår erfarenhet och service inom design och inredning.

Din roll
Som butiksansvarig på Moltazdesign har du ansvaret för den fysiska butiken. Det innefattar bl.a. försäljning, nyckeltal, schemaläggning, orderhantering, budgetansvar, introduktion och utveckling av medarbetare, att garantera optimal kundservice och skapa lönsamhet för tillväxt. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med teamet och blir givetvis en viktig förebild för butiken. Du kommer arbeta nära Moltazdesigns grundare och kreativt ansvarige, Henrick Eriksson.

Din profil
Du är en person som har stort intresse och passion för design och heminredning. Du växer med utmaningen och är Inte rädd för att testa nya idéer och arbetssätt. Du har förmågan att inspirera och motivera medarbetare och kunder genom att aktivt sprida företagets värderingar och vår syn på service och försäljning. Du är en öppen person med ett tydligt ledarskap som kan sprida glädje och energi. Du är strukturerad och kan sätta tydliga mål och strävar arbetar ständigt för överträffa dessa. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom detaljhandeln och gärna med inriktning mot inredning och möbler. Ett krav är också att du har erfarenhet från ledarskap och gärna erfarenhet av ledande positioner inom detaljhandeln.

Vi värdesätter att du kan ta och ge kritik på ett bra sätt och tar hand om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.
Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta företagets grundare Henrick Eriksson på mail: henrick.eriksson@moltazdesign.se
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande.