Kassaledare

ICA Maxi Östersund, Östersund

En tjänst som kassaledare på 36h/v där du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet i kassalinjen. Du blir en nyckelperson i verksamheten och samarbetar tätt med övriga kassaledare samt försäljningschef. Kassaledaren hjälper till att bemanna och schemalägga kassan samt ansvarar för ett säljområde.
Inom avdelningen kassa på ICA Maxi Östersund är vi över 60 medarbetare och områdena som ingår är allt från blommor och förbutik till kassa och online.

Genom ett värdebaserat, tydligt, ledarskap och stor lyhördhet inspirerar och engagerar du dina medarbetare samt omgivning på ett självklart sätt. Du möter människor i ditt yrke och din vardag med nyfikenhet, respekt, och alltid med ett leende som smittar av sig. Du uppskattar högt tempo och gillar att arbeta allround. Som kassaledare är du intresserad av hela butikens dagliga händelser och vill utvecklas inom företaget. När det blir hett om öronen är du den som är stabil och lösningsorienterad. Kunskaper i Posica, StoreOffice och TilTid är meriterande men inget måste. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor? Kontakta försäljningschef kassa, David Schubert, på david.schubert@maxi.ica.se eller telefon 063-577615.

Intervjuer sker löpande och du ansöker genom länken här: https://www.ica.se/butiker/maxi/ostersund/maxi-ica-stormarknad-ostersund-13422/butiken/jobba-hos-oss1/

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Vem är du? Berätta kort om dig själv.